Pénzadományozás

 Adományozás

1% segítség - 100% szeretet!
Segélyszervezetünk tevékenységének minél szélesebb körben való folytatásához elengedhetetlen szükségünk van támogatóink nagylelkű adományaira. Az országos, katasztrófa és nemzetközi programok támogatásával Ön hatékony részesévé válik.


Anyagi támogatást szervezetünk az alábbi bankszámlaszámon tud fogadni OTP Bank 11748007-20089175 vagy a következő ONLINE módon:


Szervezetünk az internet legelterjedtebb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatási tranzakció természetesen 128 bites SSL titkosítással történik. Ha rendelkezel Paypal account-tal támogathatsz bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetőséged van online bankkártyás adományozásra is.

Köszönjük, hogy adományával támogatja tevékenységünket! 

Adatvédelmi nyilatkozat

 Adományozás a Paypal rendszeren keresztül

PayPal

A procedúra technikailag a sárga adományozás feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fog irányítani, ahol biztonságos bankkártyás tranzakciót hajthatsz végre! 

A további lépések részletesen:


Az adományozás további menete:

A sárga adományozás feliratú gombra való kattintással átkerülsz a Paypal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez vagy be kell lépned a Paypal rendszerébe – ha rendelkezel Paypal account-al, ha nem, akkor az Adományozás bank- vagy hitelkártyával linkre kattintva léphetsz be a Paypal bankkártyás fizetést biztosító felületére.
A bankkártyás fizetést biztosító felületen a kártyaadatok megadását követően az “Elfogadás és adományozás most” gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót.

 Mire elég az Adományod?

500 Ft
Egy rászoruló gyermek meleg ebédje. Egy higiéniás csomag.
2.500 FtEgy vetőmagcsomag, amely egy 200 m2 nagyságú kertben a család éves zöldségigényét biztosítani tudja.
5.000 FtEgy iskolatáska. Egy hétvégi élelmiszercsomag.
10.000 FtEgy család karácsonyi élelmiszercsomagja. Egy gyermek átlagos havi ebédköltsége.
25.000 FtEgy köbméter tűzifa. Egy gyermek egy heti táboroztatása.
50.000 FtEgy vaskályha. Egy család lakóházának rendbetétele (festés,udvarrendezés) önkéntes munkával. Egy család egy havi lakhatásának segítése.

 1356 - Hívjon, hogy segíthessünk!

1356 Adományvonal
Támogatását most egyszerű módon, csupán egy gombnyomással megteheti! Az 1356 hívásával Ön 500 forinttal segíti munkánkat.

Segélyszervezetünk, a Katolikus Karitász már több mint 85 éve segíti azokat, akik szociális, egészségügyi vagy egyéb okok miatt nehéz körülmények között élnek vagy valamilyen katasztrófa sújtotta őket. Anyagi és szociális segélyakciókkal, gyógyszertámogatással, élelmiszer és vásárlási utalvánnyal, közüzemi hozzájárulással igyekszünk segíteni mindazoknak, akik mástól nem számíthatnak támogatásra.

Ahhoz, hogy munkánkat tovább folytathassuk és minél több rászorulónak segíthessünk - akár csak a napi meleg étkezés biztosításával - nélkülözhetetlen az Ön segítsége! Kérjük, adományával támogassa karitatív munkánkat, hogy minél többen érezhessék ez által a gondoskodó szeretetet.

Támogatását most egyszerű módon, csupán egy gombnyomással megteheti! Az 1356 hívásával Ön 500 forinttal segíti munkánkat.

Hívja Ön is a 1356-ot! Segítsen, hogy segíthessünk!

Technikai információk:
Adományvonalunk a 1356-os számon az ország összes mobilszolgáltató (Telenor, T-Mobile, Vodafone) hálózatáról, a Magyar Telekom, a UPC és a Digi hálózatáról is hívható.  

A szolgáltatás igénybevételéért a hívásviszonylattól és a díjazási időszaktól függetlenül, hívásonként fix díjat kell fizetni. A hívás ára mindegyik hálózatból bruttó 500,-ft!