Anyagi támogatást szervezetünk az alábbi bankszámlaszámon tud fogadni: OTP Bank 11748007-20089175

 Pénzadományozás

 Adományozás

1% segítség - 100% szeretet!
Segélyszervezetünk tevékenységének minél szélesebb körben való folytatásához elengedhetetlen szükségünk van támogatóink nagylelkű adományaira. Az országos, katasztrófa és nemzetközi programok támogatásával Ön hatékony részesévé válik.


Anyagi támogatást szervezetünk az alábbi bankszámlaszámon tud fogadni OTP Bank 11748007-20089175 vagy a következő ONLINE módon:


Szervezetünk az internet legelterjedtebb és legbiztonságosabb online fizetési rendszerén, a Paypal-on keresztül is fogad támogatásokat. A támogatási tranzakció természetesen 128 bites SSL titkosítással történik. Ha rendelkezel Paypal account-tal támogathatsz bennünket közvetlenül Paypal-en keresztül, de lehetőséged van online bankkártyás adományozásra is.

A Paypal internetes fizetési rendszere – közvetlen bankkártyás tranzakció esetén – a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát teszi lehetővé.


Adományod köszönjük! Adatvédelmi nyilatkozat


 Adományozás a Paypal rendszeren keresztül

PayPal

A procedúra technikailag a sárga online adományozás feliratú gombra való kattintással kezdhető meg. Ez a PayPal befizetési oldalára fog irányítani, ahol biztonságos bankkártyás tranzakciót hajthatsz végre (az oldal magyar nyelven egyelőre sajnos nem érhető el). 

A további lépések pontokba szedve:


Az adományozás további menete:

A sárga online adományozás feliratú gombra való kattintással átkerülsz a Paypal biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez vagy be kell lépned a Paypal rendszerébe – ha rendelkezel Paypal account-al, ha nem, akkor készítened kell egyet  – , és lebonyolítani a tranzakciót, vagy, ha nincs Paypal account-od, a “Continue” linkre kattintva léphetsz be a Paypal bankkártyás fizetést biztosító felületére.
A bankkártyás fizetést biztosító felületen a kártyaadatok megadását követően a “Review Donation and Continue” gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót.